Mens de fleste afventer hvad Apple disker op med, når iPhone 12 bliver vist frem og lanceret på et event på tirsdag, er der brudt en regulær priskrig ud på den ældre iPhone 7. Flere forhandlere har skruet prisen ned til under to tusinde kroner for modellen med 32GB. Det gælder alle de fire farver, iPhone 7 fås i.

iPhone 7 kan selvfølgelig på ingen måde måle sig med hverken iPhone 12 eller nogle af de andre nyere iPhones uden hjemknap, men til gengæld får man uhyggeligt meget for pengene. Under 2.000 kroner for en ganske habil iPhone er simpelthen et fund. Særligt for de mange, der stadig bruger ældre iPhones som iPhone 5 etc. Her får man for et ganske beskedent beløb en iPhone der er 3-4 generationer nyere end den man har.

Stod jeg selv og manglede en iPhone lige nu, ville jeg slå til med det samme og købe en billig iPhone 7. Jeg ville reelt ikke savne noget i forhold til at købe en af de nyere modeller. Så kan jeg om 3-4 år opgradere til en billig iPhone X eller XS. Ellers er det måske nu, du skal opgradere børnenes iPhones eller købe en tidlig julegave til svigermor eller din far.

I skrivende stund har Power, Elgiganten og Føtex alle en pris på 1.999 kroner. Husk, at det selvfølgelig er umuligt at sige, om prisen falder yderligere - eller stiger. Eller hvor hurtigt, der bliver udsolgt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.