Philips Hue er langt om længe klar med et produkt, der løser Hues største udfordring. Nemlig det problem, at systemet kun virker, hvis ikke man slukker for lyset på de normale fysiske kontakter. Produktet hedder "Philips Hue wall switch module" og er beregnet til at blive installeret inde bag ens normale kontakter.

Philips Hue er et system af smarte pærer og lyskilder, som man kan styre via ens iPhone eller nogle særlige Hue-afbrydere, man kan sætte op i huset. Problemet er bare, at det kræver, at der altid er tændt for kontakterne. Hue intergerer nemlig ikke med selve afbryderen, men direkte med pærerne. Og pærerne virker ikke, hvis en eller anden har slukket for dem på kontakten.

Lige netop det problem bliver løst med det nye wall switch-modul (eller relæ om man vil). Man installer det inde bag den normale afbryder og herefter vil man kunne styre denne afbryder via Hue-appen.

Størrelsen er 43,3 x 38 x 10,2 mm. Om der er plads til relæet i de typiske dansker indbygningsdåser bag ens kontakt, skal jeg ikke kunne sige. Ejheller om det er noget man selv må installere i Danmark.

Relæerne kommer til salg i løbet af foråret og den vejlednede pris i EU er 39,99 euro pr. styk eller 69,99 euro for to styk.

Sammen med de nye relæer har Philips i øvrigt lanceret en række andre nye eller opdaterede produkter.