Apple har taget endnu et skridt i retning af en iPhone med skærm helt til kanten - også i toppen og bunden. I sidste uge fik Apple patent på indbygning af Touch ID-senstor under skærmen, og i et nyt patent beskrives en metode til at indbygge en lysmåler i skærmen. I den nuværende iPhone sidder lysmåleren ovenover højttaleren i toppen af iPhonen. Lysmåleren bruges blandt andet til automatisk at regulære skærmens lysstyrke med.

I patentet beskriver Apple forskellige metoder til indbygningen alt efter hvor sensoren fysisk skal sidde i LCD-skærmens lag. Det beskrives også at lysmåleren kommer til at sidde i en inaktiv del af skærmen, der nok kan vise billeder, men ikke kan registrere berøringer. Formålet er derfor i første omgang at få skjult sensoren så forsiden kommer til at virke mere ensartet uden huller der bryder fladen.

Du kan læse mere om det tekniske hos appleinsider.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.