Dahon der producerer foldecykler har sikret sig omtale på diverse hjemmesider verden over. Årsagen er, at de har brugt iPhonens brand til at gøre opmærksom på en ny smart mobiloplader. Opladeren hedder BioLogic ReeCharge og vil følge gratis med nogle af firmaets foldecykler, men skal ellers købes løst for cirka $99.

Det nye ved opladeren er, at den sidder på ens cykel og får tilført strøm når man træder i pedalerne. Ifølge firmaet tager det omkring tre timer at oplade en iPhone fuldt ud. Da jeg desværre ikke har kunnet finde nogle tal på hvor meget strøm dynamoen genererer, skal tallene nok tages med en gran salt.

Ideen er udemærket, ikke som egentlig oplader af en afladt iPhone, men til at forlænge batteritiden. Cykler man til eller fra arbejde, skole eller andet hver dag, burde denne opladning resultere i et par ekstra timers batteritid dagligt.

Opladeren kan selvfølgelig oplade alt udstyr der kan plugges i en USB-port, ikke bare iPhonen. Men omtalen var nok ikke blevet så massiv, hvis ikke Dahon havde valgt iPhonen som eksempel.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.