Siden 2007 er der skrevet omkring 50.000 indlæg og kommentarer i ONX's Forum. Langt de fleste den gang siden hed iPhoneguide. Kommentarerne har handlet om alt muligt forskelligt angående Apples produkter. Typisk har folk haft et konkret problem eller har søgt andres erfaring eller råd til en ny app. Gennem årene er tusindevis blevet hjulpet den vej.

De seneste år er aktiviteten - og kvaliteten - i Forum dog dalet. Formodentligt i takt med at det samme indhold er flyttet over på Facebook. Det er hér man køber og sælger, lægger kommentarer og søger efter hjælp. Fordi det er nemmere og fordi det er her folk alligevel bruger deres tid. Intet galt idet, men det har efterladt ONX's eget forum i en lidt sørgelig hensynende tilstand. Det har jeg taget konsekvensen af og har lukket ned for forum. Kvaliteten var efterhånden blevet for ringe og trafikken den samme. Det har ganske enkelt ikke kunnet svaret sig for mig, at gøre noget ved problemet i forhold til hvor få der efterhånden brugte det. Jeg har derfor valgt at frigøre ressourcerne til andre ting.

Bemærk at der stadig er åbent for at kunne kommentere på ONX's indlæg. Det er alene det dedikerede forum, der er forsvundet.

Tak til de mange tusinde brugere der gennem årene har hjulet andre i ONX's forum.

Scroll ned for at se kommentarer