”Der har været meget stor interesse for iPhone 4. Over 10.000 kunder har allerede skrevet sig på en interesseliste via Telenors hjemmeside. Det er markant flere interesserede end vi har registreret ved tidligere lanceringer af iPhone-modellerne,” siger markedsdirektør Peter Berg fra Telenor i en mail til iPhoneguide.

Priserne er endnu ikke kendt, men offentliggøres inden frigivelsen oplyser Telenor. Telenor har endnu ikke opdateret deres hjemmeside, med de nye informationer. Det fremgår derfor heller ikke, om lanceringen sker kl 00.01 med særåbent i butikkerne, eller om vi skal "vente" til almindelig åbningstid fredag morgen.

Stine Green Paulsen fra 3 bekræfter overfor iPhoneguide, at også 3 lancerer iPhone 4 fredag den 30. juli. Telia har endnu givet lyd fra sig, men mon ikke det kan forventes, at de vi lancere iPhonen 4 samme dag som Telenor og 3?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.