Der er kommet et par nye rygter om Apples kommende redesignede MacBook Pro'er. Tidligere har vi hørt, at Apple skulle være på vej med to nye MacBook Pro-modeller. En med en skærm på 14 tommer og en med en skam på 16 tommer.

De nye oplysninger er først og fremmest et rygte fra YouTube'eren Jon Prosser, der mener at vide, at de nye MacBook Pro-modeller bliver præsenteret, når Apple skyder WWDC-konferencen i gang den 7. juni. I de seneste år har Apple ikke brugt WWDC som platform til at præsentere ny hardware, så oplysningen skal nok uges med forbehold.

9to5mac skriver at de vil få en M1X-systemchip. I alle andre af Apples nye Macs med M-chip, har den heddet M1. M1X indikerer at der er tale om en forbedret udgave med bedre ydelse, men ikke så stor en forbedring, at den bliver kaldt M2. Der vil sikkert være tale om, at den 'bare' har nogle flere kerner end den normale M1-systemchip.

Apple skulle også fjerne 'MacBook Pro'-teksten fra forsiden af skærmen. En mulig forklaringen kunne været at Apple vil gøre rammen omkring skærmen så smal, at der ikke længere er plads til teksten.

Tidligere har der været rygter om at de nye MacBook Pro'er får flere porte, herunder en HDMI-port og en ny MAgSafe-port, SD-kortlæser og bedre kamera.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.