Ifølge nye rygter vil Apple lancere en ny og opdateret MacBook Air med mini-LED-skærm midten af næste år. Den vil, som tilfældet er med den nye iMac, komme i mange forskellige nye farver. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo. Mark Gurman fra Bloomberg og YouTube'eren Jon Prosser, har tidligere fremført noget lignende.

Den nye MacBook Air vil få et helt nyt design, der vil være identisk med den nye MacBook Pro, der er meget tæt på at blive lanceret. Det vil sige med mere flad eller kantet top og bund, mindre ramme omkring skærmen og ikke mindst flere porte. Den kommer i en række nye farver, formodentligt identisk med den nye iMacs farver, så der er sammenhæng i tingene.

Ifølge Kuo vil den nuværende MacBook Air måske forblive i sortimentet. Hvis den ikke gør, vil den nye MacBook Air formodentligt komme til salg til den samme pris som den nuværende. Hvis den nuværende bliver i sortimentet, vil den falde lidt i pris, mens den nye til gengæld bliver dyrere.

Som sagt forventer Kom at den nye MacBook Air kommer i midten af 2022. Den nuværende stammer tilbage fra november 2020.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.