Det er ikke mere end nogle måneder siden, at Apple lancerede en ny MacBook Air, der samtidig var den første med den nye M1-processor. Designet var identisk med den tidligere Intel-baserede MacBook Air, så det var egentligt "kun" processoren, der var ny. Så selvom der var tale om en helt ny computer (på grund af processorskiftet), var der alligevel samtidig tale om en gammel computer.

Nu er der nyt om, at Apple arbejder på en ny og redesignet MacBook Air, der kommer senere på året. Den besktrives som tyndere og lettere end den nuværende, hvilket lyder imponerenede, da den nuværende MacBook Air i forvejen er både ret tynd og ret let. Den vil få næste generation af Apples systemchip, formodentligt kaldt M2, og have en meget mindre ramme omkring skærmen. Skærmstørrelsen vil der ikke blive pillet ved, den vil stadig være 13 tommer. Apple har overvejet at tilbyde en 15 tommer MacBook Air også, men dette er foreløbig lagt på is, og bliver altså ikke i denne generation.

Oplysningerne stammer fra Bloomberg, der har snakket med kilder, der ikke har ønsket at stå frem med navn. Apple har officielt ingen kommentarer til oplysningerne.

Det forventes, at den nye MacBook Air bliver lanceret i årets anden halvdel, eller måske først tidligt i 2022.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.