I sidste uge kom det frem, at Apple arbejder på den største opdatering af MacBook Pro i mange år. Det kunne meget vel skyldes, at det er den første MacBook skabt efter at Apples tidligere chefdesigner, Jonathan Ive, forlod Apple. Altså et opgør med Ives tankegang, der var meget minimalistisk præget. Måske også for minimalstisk præget. I hvert fald går rygterne på, at der bliver gjort op med en de af de beslutninger, der blevet taget for 3-4-5 år siden.

Blandt de nye ting har vi hørt, er at Touch Bar'en forsvinder helt, og at en del af de porte der forsvant for 5 års tiden siden, vender tilbage. Det gælder blandt andet MacSafe-porten til opladning. Nu er der så også kommet oplysninger om at SD-kortlæseren vender tilbage. Det skriver Bloomberg. Man kan nok også forvente med god sandsynlighed, at særligt HDMI og måske endda også USB-A vender tilbage.

Der vil komme både en ny 13 tommer McBook Pro og en på 16 tommer. Det forventes, at Apple lancere de ny MacBook Pro'er i tredje kvartal i år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.