Apple arbejder på to nye MacBook Pro'er med store ændringer i designet i forhold den nuværende, der kan ses på billedet øverst. Der er tale om to MacBooks med skærme på 14 tommer og 16 tommer. De vil få et design, der minder om iPhone 12, det vil sige med mere kantede sider i modsætning til de afrundede sider, Apple har brugt i årevis. Det mener Analytikeren Ming-Chi Kuo, der kalder det den største designopdatering i fem år.

En stor nyhed er også at Apple dropper Touch Bar'en helt og går tilbage til fysiske funktionstaster på alle modeller. MagSafe-porten, som Apple for nogle år siden brugte til ladestikket kommer til gengæld tilbage, og der skulle også kommer flere forskellige porte. Hidtil har Apples MacBooks kun haft USB-C-porte. Alle modeller vil have Apples egen systemchip - der bliver således ikke mulighed for at vælge en Intel-model.

Kuo regner med at de nye MacBooks kommer i årets tredje kvartal.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.