Geekbench er en tjeneste eller værktøj der bruges til at måle computere og telefoners processor-ydelse med. I går dukkede der et resultat op i databasen fra noget der kunne være efterfølgeren til iPhone XR.

iPhonen har modelnummer "iPhone12,1" og kører iOS 13.1 mens motherboardet identificerer sig selv som N104AP. Alle tre ting passer med næste generation af iPhonen.

Af resultat fremgår det at iPhone har 4GB RAM, hvilket er 1GB mere end de 3GB som den nuværende iPhone XR har. Processoren kører ved 2,66 GHz og scorer omkring 13% bedre end den nuværende model i single-core. Multi-core scoren er derimod stort set identisk med den nuværende model, hvilket måske skyldes nogle begrænsninger i testsetuppet.

Det hele lyder meget plausibelt, men omvendt er det meget nemt at forfalske den slags, så det skal nok ikke tages alt for bogstaveligt. Uanset hvad er der ikke forventninger om at den kommende generation af iPhonen skal være revolutionerende på processorfronten, så det passer noget meget godt med en forbedring i ydelsen på 10-15%.

Det forventes at Apple løfter sløret for de nye iPhones på det event de har indkaldt til den 10. september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.