I løbet af de næste par måneder vil Apple med stor sandsynlighed lancere en ny Mac mini. Den vil få et nyt design samt være opdateret med Appels egen M1X-systemchip, der er en kraftigere udgave af den M1-chip der sidder i de nuværende Macs. Det skriver Bloombergs Mark Gurman. Tidligere har vi hørt detaljer om designet, der skulle komme til at se ud nogenlunde som på billedet øverst. Toppladen skulle være lavet i et plexiglasligende materiale.

De nye Mac mine skal erstatte den nuværende Intel-baserede Mac mini, og altså ikke den billigere M1-baserede Mac mini som Apple lancerede sidste år som en af de første Macs med M1-chip. I stedet skal den nye Mac mini sælges side om side med den gamle som et bedre og dyrere alternativ for dem med større behov for computerkraft. Og porte. Ifølge rygterne skulle den nye mini få fire Thunderbolt-porte, to USB-A-porte, ethernet og HDMI. Det er to Thunderbolt-porte mere end den nuværende M1-baserede Mac mini, der kun har to. Den skulle også få den samme magnetiske port til strømforsyningen, som den nye iMac har.

Lanceringen vil formodentligt ske på et event samtidig med to redesignede MacBook Pro'er engang i løbet af efteråret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.