I den seneste betaudgave af tvOS 13.4 er der blevet fundet kode, der viser, at der snart kommer en opgraderet Apple TV. Det skriver 9to5mac. Enheden optræder under kodenavnet T1125 i den betaudgave af styresystemet til Apple TV, der blever frigivet tidligere på ugen.

Af koden fremgår det at enhedens processor vil være baseret på den såkaldte arm64e-arkitektur. Det vil sige enten en A12 Bionic-chip af samme type, som sidder i iPhone XS, eller en A13 Bionic, som sidder i den nye iPhone 11. En helt nyudviklet chips baseret på samme arkitektur, er selvfølgelig også en mulighed. Uanset hvilken chip, der er tale om, vil det være en kraftig opgradering sammenlignet med den nuværende Apple A10X Fusion, der sidder i seneste 5. generation af Apple TV.

I september sidste år var der rygter om en kommende ny Apple TV baseret på A12. Den optrådte dog under kodenavnet J305. Om det er den samme enheder der er tale om denne gang, er uvist. Egentligt er der ikke brug for så kraftig en processor som A12 i en enhed beregnet til at afspille video, men efter lanceringen af spiltjenesten Apple Arcade, kunne man godt forestille sig at Apple vil satse endu mere på Apple TV som spillekonsol, hvor en kraftig processor mere vil komme til sin ret.

Apple plejer typisk at sen en opgraderet Apple TV på markedet cirka hvert andet år, selvom det dog svinger noget. Seneste Apple TV stammer fra september 2017, så på den måde passer det meget godt med en opdatering nu.