Noget tyder på at der kommer en ny Apple TV i næste uge. I hvert fald er der blevet lækket information omkring en kommende Apple TV med kodenavet J305. Den identificerer sig som "AppleTV11,1". Det er lidt underligt, da den nuværende AppleTV 4K identificerer sig som "AppleTV6,2". Apple skulle altså så springe en hel del versioner over. Men det handler sikkert om, at det skal passe bedre med iPhonen. Seneste iPhone hedder "iPhone11,8".

Den eneste reelle ændring i forhold til den nuværende Apple TV skulle være en ny processor nemlig en afart af Apple A12. Processoren i den nuværende Apple TV 4K er Apple A10X Fusion.

Ifølge MacRumors, der har fået fingre i et internt build af iOS 13 optræder J305 og "AppleTV11,1" på listen over understøttende enheder. Det indikerer at lanceringen af enheden ikke ligger alt for lagt væk. Måske sker der allerede i næste uge på Apples iPhone-event. Apple har lanceret nye Apple TV i 2013, 2015 og 2017, så 2019 ser ud til at passe ind i det mønster. De sidste to gage er det sket på iPhone-eventet.

Det er også muligt at den nye Apple TV bare glider ind i sortimentet og erstattet en af de eksisterende Apple TV uden den store ståhej, i hvertfald hvis der bare er tale om en processoropgradering.