Allerede i næste måned vil der komme en ny 13" MacBook Pro. Det skriver den kender Google-leaker Jon Prosser på Twitter. Internt hos Apple går den under kodenavet J223, og det skulle altså dække over en ny MacBook Pro med en skærm på 13 tommer. Da Apple allerede har en 13" MacBook Pro i sortimenter, vil der ikke vær tale om noget helt nyt, men bare en opdatering af den eksisterende. Prosser har dog ingen yderligere detaljer.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere sagt, at Apple planlægger at lancere både en 13" MacBook Pro og en 13" MacBook Air i årets andet kvartal. Det nye rygter er fint i overensstemmelse med dette efter at Apple i sidste måned lancerede en ny 13" MacBook Air. Ifølge Kuo vil den nye MacBook Pro få et tastatur baseret på den såkaldte sakse-mekanisme. Apple var ellers gået over til en nye type tastaturteknologi med sommerfulge-mekanisme, men der har været store problemer med pålideligheden af dette, så nu skifter Apple tilbage.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.