Det kommende Apple Watch Series 7 får et nyt fladt design, der minder om iPhone 12-designet. Oplysningerne kommer fra Jon Prosser, der er kendt for at lække Apple-nyheder på YouTube.

Prosser fortæller, at Apple med Series 7 for første gang siden lanceringen af det oprindelige Apple Watch vil ændre på designet. Det mest iøjenfaldende ændring er, at uret bliver mere fladt - altså med skarpere kanter i modsætning til de runde kanter det har nu. Fuldstændig på samme måde, som Apple med iPhone 12 fjernede de afrundende kanter og i stedet gjorde dem mere skarpe.

Prosser har fået lavet et designmockup af det kommende Apple Watch, som kan ses øverst. Det er vigtigt at understrege, at det kun er et koncept lavet ud fra Prossers oplysninger. Koncepter har næppe ramt alle detaljerne helt korrekt. Prosser hævner dog at have set de tekniske tegninger såvel som CAD-filer af det kommende ur, så måske er konceptet spot on. På disse tegninger er skærmen i øvrigt af samme størrelse som i de nuværende modeller. Hvad Prosser ikke har set er specifikationerne på uret. Han ved derfor ikke, om der kommer nogle nye sensorer eller andre ting. Vi ved derfor stadig ikke, om nogle af de ting rygterne tidligere har talt om, som for eksempel blodtryksmåler, bliver inkluderet eller ej.

Ny farve

Ud over et mere fladt design, vil Apple introducere en ny grøn farve. Ifølge Prosser har Apple testet flere forskellige eksperimentelle nye farver, og selvom det er planen, er det er endnu ikke besluttet 100% at der kommer en grøn.

En vigtig pointe er, at Prossers kilde ikke med sikkerhed kan sige, at de tegningerne han har set faktisk er Apple Watch 7. Det kunne ligesåvel være Series 8. Eller noget helt tredje. Derfor er det mest korrekte at sige, at de vedrører 'et kommende Apple Watch'.