Det amerikanske modekæde Nordstrom med 271 butikker i USA, vil være blandt de første steder, hvor man vi kunne anvende iPhonen som betalingsmiddel. Det skriver Bank Innovation. Ifølge oplysningerne har Nordstrom og Apple været i dialog omkring en eller anden for for betalingsløsning. Der er dog ikke sluppet yderligere detaljer ud. Ud over de knap 300 fysiske butikker, er Nordstrom godt med på netfronten også. Nordstrom anvender i forvejen iPhones og iPads i deres kassesystem, hvorfor det et et oplagt sted for Apple at starte.

Nordstrom har købt deres kassesystem direkte hos Apple, og altså ikke gennem i tredjepartsforhandler, og det er derfor identisk med det system Apple selv anvender i deres butikker. Kilden oplyser, at det for få uger siden fik en opdatering så det nu virker med "de seneste iPhones" - hvad det så dækker over.

Der er ikke sluppet så meget ud om Apples (måske) kommende betalingssystem, men i går kom det frem, at Apple ville tilbyde integration med blandt andet VISA og MasterCard.

Det forbentes, at Apple præsenterer det nye betalingssystem på tirsdag, hvor der er indkaldt til preseevent.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.