Den japanske hjemmeside Mac Otakara er kommet i besiddelse af nogle (noget ubehjælpsomme) fysiske mockups af, hvad der hævdes at være, den kommende iPhone 13. Altså den iPhone der er planlagt til at komme i 2021.

iPhonen har en skærm på 5,5 tommer og forventes at være en efterfølger til den 5,4 tommers iPhone 12, der kommer i år.

Skærmen bliver lidt større fordi rammen omkring den bliver mindre. Samtidig forsvinder hakket i toppen af skærmen helt. Det betyder også, at der skal findes en anden placering til de sensorer, der sidder i skærmhakket i dag. Det drejer sig blandt andet om kameraet samt det sensorsystem, der benyttes til Face ID. Her vil Apple muligvis benytte noget teknologi, der kan placere sensorerne indenunder skærmpanelet. Der spekulere også i, at kameraet kan komme til at sidde i rammen i bunden af iPhonen.

Det skal også bemærkes, at der er USB-C-port. Det vil sige ingen Lightning-port. Rygterne omkring dette har været noget ukonkrete, men på det seneste hælder de hen imod, at Apple helt dropper porten. Det kan derfor være, at de viste mockups er af tidligere prototyper lavet inden Apple besluttede ikke at satse på USB-C. Ifølge Mac Otakara er den viste mockup da også kun en af flere prototyper. Meget kan derfor nå at ændre sig, inden iPhone årgang 2021 kommer på gaden.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.