Apples iPhone 11 indtager igen førstepladsen over de mest solgte mobiler hos teleselskabet 3. Ny på listen er OnePlus 8 Pro, som endda sætter sig på femtepladsen. Foran den ligger fire iPhones, hvilket er helt som det plejer.

På sjette- og syvendepladsen ligger endnu to iPhones og først herefter kommer to Samsung-mobiler inden endnu en iPhone runder listen af. Apple har altså igen hele syv telefoner med på månedens top 10-liste. Specielt bemærkelsesværdigt er det, at den gamle iPhone 7 fra 2016 stadig er med på listen og endda klarer sig markant bedre end Samsungs helt nye topmodeller.

Mest spændende er det at se hvordan den nye iPhone SE klarer sig. Og det gør den godt. Den snupper andenpladsen kun overgået af iPhone 11.

”Danmark er kendt som et Apple-land, og vi ved, at vores kunder er glade for iPhones. Vi regnede derfor også med, at iPhone SE ville blive populær, men mængden af forudbestillinger har alligevel overgået vores forventninger. De første fem dage modtog vi 74 % flere forudbestillinger på iPhone SE, end vi gjorde de første fem dage på iPhone 11, da den blev lanceret. Det er imponerende, og det bliver spændende at se, om den holder kadencen i maj,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Top-10 solgte mobiler i april 2020

  1. iPhone 11
  2. iPhone SE
  3. iPhone 11 Pro
  4. iPhone Xs
  5. OnePlus 8 Pro
  6. iPhone 7
  7. iPhone 11 Pro Max
  8. Samsung Galaxy S20
  9. Samsung Galaxy S20 Ultra
  10. iPhone 8
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.