En af de store nyheder i forbindelse med iPhone 12-eventet er, at Apple lancerer en helt ny type magnetbaseret tilbehør til iPhone 12-serien. MagSafe, kalder Apple det. En betegnelse der tidligere har været brugt til magnetiske ladekabler til Mac'en.

MagSafe-tilbehør forbinder sig til en række magneter, der sidder i en ring under bagsiden af iPhonen. Apple nævner, som et eksempel på et stykke MagSafe-tilbehør, en trådløs oplader. På grund af magneterne kan den sidde mere præcist i forhold til ladespolen og dermed være mere effektiv.

Ud over opladere kommer der en hel række af nyt MagSafe-tilbehør. Både fra Apple og fra andre producenter. Apple selv sælger en række covers og etuier, der på grund af magneterne er nemme at satte på og skifte. Apple tilbyder også en kreditkortholder, der kan sidde bag på iPhonen. Derudover begynder de første ting fra tredjepart at bliver annonceret. PopSocket, der laver populært gribetilbehør til iPhonen, melder sig klar til at satse på MagSafe. Belkin er også med på vognen og tilbyder eksempelvis "Car Vent PRO", en iPhone-holder, til at satte fast i byens ventilationssystem.

Der vil helt sikkert dukke masser af MagSafe-tilbehør op den kommende tid - og man kan håbe på at nogle vil finde på neget nyt og kreativt at bruge det til.

Apple har en særlig kategori i deres webbutik til MagSafe-tilbehør, hvor du kan se mere. I skrivende stund er deres butik dog offline forud for at forsalget på iPhone 12 begynder klokken 14.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.