Apple har netop udsendt 5. beta af macOS Big Sur 11.3. I koden til denne er der blevet fundet referencer til to ny iMacs. De to iMacs identificeres i softwaren som iMac21,1 og iMac21,2. Bemærk at tallet før kommaet ikke referer til skærmstørrelsen, mens generationsnummeret. Det passer meget godt med, at der i noget tid har været rygter om nye iMacs med Apples nye M-chip.

De to Macs bærer internt kodenavnene J456 og J457. Netop disse to kodenavne er der tidligere blevet lækket information omkring. I januar nævnte en rapport i Bloomberg de to kodenavne i forbindelse med oplysninger om, at der ville komme to nye iMacs med de største designopdateringer i et årti.

Det forventes, at der er tale om en en ny iMac på 21 tommer og en på 27 tommer. Begge vil få Apples M1-processor eller eventuelt en opdateret og nyere udgave. Rammen omkring skærmen skulle blive mindre.

At de nye Macs nu fremgår af macOS Big Sur indikerer, at de er lige på trapperne

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.