Det er mangel på komponenter relateret til mini-LED, der forsinker lanceringen af de nye, redesignede MacBook Pro'er. Det skriver DigiTimes, der har talt med kilder i branchen.

Oprindeligt var Apples plan, at produktionen skulle starte i årets 2. kvartal, men det er nu udskudt til 3. kvartal. Simpelthen fordi produktionen af mini-LED-paneler er mindre end det Apple havde regnet med. Det er med andre ord ikke med Apples gode vilje, at lanceringen af de nye Pro'er udskydes. Til gengæld bekræfter det så, at de rent faktisk får mini-LED.

Der var ellers rygter om, at Apple ville introducere de nye MacBook Pro'er i denne uge, men det skete som bekendt ikke. Med DigiTimes oplysninger in mente, virker det meget sandsynligt, at det faktisk har været den oprindelige plan - og at rygtesmedene derfor har haft fat i noget.

Det forventes, at Apple vil lancere to nye MacBook Pro'er i et nyt og mere strømlinet design. Der skulle komme to størrelser: 14 tommer og 16 tommer. De vil få flere porte og en opgraderet M-systemchip. Og altså mini-LED-skærm.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.