I går var det billeder af front- og bagsiden til den kommende iPhone, vi så, i dag er det de tekniske tegninger til produktionen af forsiden, er er blevet lækket.

I og for sig, er tegningerne ikke så interessante, da de ikke afslører noget nyt, men de er en del af det samlede billede. Proportionerne passer nemlig nøjagtigt med de billede vi så i går. iPhonen bliver højere og FaceTime-kameraet bliver rykket op over højttaleren.

Ifølge målene på tegningen er åbningen 4,08", men da den aktive del af skærmen er en smule mindre en hullet, skal vi nok regne med at de 4 tommer som rygterne har talt om holder. Den samlede højde på iPhonen bliver omkring 8 mm højere end den nuværende iPhone 4S.

Som tilfældet var i går med de lækkede billeder, kan der i dette tilfælde også være tale om tegningerne til en prototype. Det er dog bemærkelsesværdigt, hvor godt det hele passer sammen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.