Der er dukket nogle modeller af Apples kommende iPhone 13 op på nettet. Der bliver lige som sidste år tale om fire forskellige modeller. På to af dem, iPhone 13 og iPhone 13 mini, får de to kameralinser på bagsiden en anden placering end hidtil. De to linser bliver placeret diagonalt over for hinanden i stedet for lodret over hinanden som på iPhone 12.

Det interessante er selvfølgelig, hvorfor Apple ændrer på dette. Det er selvfølgelig umuligt at vide, men en mulig forklaring kunne være, at hver enkelt linse kræver mere plads. En anden forklaring kunne være, at Apple bare gerne vil have den nye iPhone til at se anderledes ud end den gamle. Den slags ændringer er set før.

Der har tidligere været rygter om, at kameraet i iPhone 13 vil få det man kalder sensor-shift -stabilisering, som er en form for billedstabilisering hvor billedsensoren kan bevæge sig. Dette kunne sagtens tænkes at kræve en anden placeringen af de enkelte linser.

Ud over den nævnte omplacering af linserne på to af de viste iPhones, er der ingen åbenlyse forskelle sammenlignet med de nuværende.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.