En Twitter-bruger har lækket en række billeder, der viser, hvordan den kommende iPhone 12 kommer til at se ud. Vedkommende er kommet i besiddelse af nogle metalforme, som producenter bruger til at støbe eksempelvis silikone-covers efter. Formene stammer formodentligt ikke direkte fra Apple, men er snarere levet fremstillet af tredjepart efter lækkede specifiktioner. Det sidste i form af nogle CAD-tegninger. Om de viste tegninger så stammer fra produktionsfaciliteter relateret til Apple eller om de er lavet af cover-producenterne selv, er et åbent spørgsmål.

Formene viser iPhones i forskellige størrelser. Ifølge rygterne skulle der komme to regulære iPhone 12 med skærme på 5,4" og 6,1" og en iPhone 12 Pro med skærm på 6,1" samt en iPhone 12 Pro Max med en skærm på 6,7".

Ellers viser lækket en tydeligt skifte i iPhonens design. Apple går nemlig tilbage til en iPhone med et mere kantet design, som vi blandt iPhone 4 havde, og som Apple også benytter i iPad Pro.

Det forventes at Apple starter produktionen af de nye iPhones i juli, og at de er klar til lancering i september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.