Målene på den kommende iPhone 12 Pro Max er blevet lækket. En af de største ændringer er at kanten bliver mindre afrundet. Derudover bliver iPhonen en lille smule større end forgængeren iPhone 11 Pro Max. Den bliver næsten 3 mm højere og en kvart mm bredede.

Samtidig bliver rammen omkring skærmen en hel mm smallere på alle sider af skærmen. De to ting, den mindre ramme og den større enhed, gør at Apple får plads til en skærm på hele 6,7 tommer i iPhone 12 Pro Max sammenlignet med de 6,5 tommer i iPhone 11 Pro Max.

Tykkelsen på den nye iPhone 12 Pro Max bliver 7,4 mm sammenlignet med 8,1 mm på iPhone 11 Pro Max. Til gengæld bliver kameraudskæringen lidt tykkere, dog kun 0,05 mm, hvilket er mindre end tykkelsen på et hår. Det fremgår også at det kommer fire linser i kameraet på bagsiden mod de nuværende tre. Den fjerde linse er formodentligt en LiDAR-scanner, magen til den som den nyeste iPad har. Selve linserne ser iøvrigt ud til at være en anelse større end på de nuværende iPhones.

Sidst, men ikke mindst, bliver hakket i skærmen øverst en del mindre end vi er vant til. Umiddelbart ligner det, at hakket nærmest bliver reduceret til det halve.

Det forventes, at Apple præsenterer den nye iPhone 12-serie til efteråret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.