Et billede af bagsiden til to forskellige modeller af den kommende iPhone 12 eller iPhone 12 Pro er blevet lækket på Twitter. Af billedet fremgår det, at de to modeller har forskellig udskæringer til bagkameraets hardware. Det er ikke klart, hvilke modeller der er tale om. Der kan derfor være tale om iPhone 12 og iPhone 12 Pro eller om to forskellige Pro-modeller.

I begge modeller er der udskæringer til tre linser, TrueTone-blitzen samt lysmåleren. Men der holder uligheden også op, for i den bagside der formodes at høre til iPhone 12 Pro er der derudover et halvstort hul, der må formodes at være til en LiDAR-scanner (3D-scanner). Rygterne har i hvertfald længe talt om en en eller flere af iPhone 12-topmodellerne vil få en LiDAR-scanner af samme type, som der sidder i den nye iPad Pro. Da der ikke rigtigt har været rygter om andre nye ting vedrørende kameraet, kan det næsten kun være LiDAR-scanneren, der er gjort plads til.

Hullerne på bagsiden matcher en lignende lækket billede af en case til iPhone 12 Pro Max, der også er blevet lækket for nyligt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.