I sidste uge skrev jeg om nogle nye informationer omkring Apples kommende virtual reality-headset (læs dem her). Kilden var en person, der havde set en prototype på brillerne som de så ud i slutningen af sidste år, og ud fra disse oplysninger blev der tegnet en formor fantomtegning. Nu har designeren Antonio De Rosa så taget den et skridt videre og lavet en fotorealistisk 3D-rendering baseret på denne tegning. De to billeder, kan ses nederst i artiklen for en sammenligning.

De Rosa kalder brillerne for Apple View, men det er en kunstnerisk frihed, da det ikke er noget jeg ellers har hørt omtalt. Nu er pointen heller ikke så meget navnet som udseendet. Hvis tegningen fra sidste uge er korrekt, er De Rosas rendering nok også ret spot on. Er tegningen derimod helt forkert, er renderingen det selvfølgelig også. Det hele står og falder altså med om tegningen er korrekt eller ej.

Brillerne er beskrevet som havende et slankt, kurvet visir fastgjort til hovedet med et netmateriale og et udskifteligt bånd, som vil kunne fås i forskellige farver.

Brillerne forventes lanceret om et års tid, til en særdeles høj pris omkring $3.000.