Ifølge en ny rapport fra den japanske hjemmeside Mac Otakara bliver lanceringen af årets nye iPhones udskudt tilslutningen af oktober. Hjemmesiden citerer kinesiske kilder i Apples logistikkæde. Udskydelsen af lanceringen begrundes med forsinkelser i produktionen forårsaget af det igangværende corona-udbrud.

I nyere tid har Apple uden undtagelse afholdt alle præsentationer af nye iPhones i de første uger af september. Herefter sker selve lanceringen typisk en uge eller to senere. I år har corona-situationen gjort at produktionen er blevet forsinket en måneds tid.

Apple kan stadig vælge at præsentere de nye iPhones i september og bare gøre perioden mellem præsentationen og lanceringen længere. Det er sket før, for eksempel med iPhone XR i 2018. Alternativt udskyder Apple selve præsentationen til oktober, og holder fast i 1-2 uger mellempræsentation og lancering.

De nye iPhones vil i øvrigt ikke komme tilslag samtidig, hvis man skal tro kilderne. De iPhones der har LTE vil komme i oktober, mens dem med 5G først kommer i november.

Der forventes fire nye iPhones i år. To regulære iPhone 12 på 5,4 og 6,1 tommer samt to iPhone 12 Pro på 6,1 og 6,7 tommer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.