De kommende iPhone 13-modeller vil efter al sandsynlighed få det samme design, som de nuværende iPhone 12, med kun enkelte ændringer. Det Apple førhen kaldte en S-model, og som kom hvert andet år. Der er dog et par ret interessante ting på vej alligevel, hvis man skal tro Bloomberg.

Mest interessant er, at Apple tester en enhed med fingeraftrykslæser (Touch ID) indbygget i skærmen. Siden lanceringen af iPhone X, har Apples ellers udelukkende benyttet ansigtsgenkendelse (Face ID) til biometrisk oplåsning af iPhonen. Med iPhone X forsvandt hjem-knappen, hvor fingeraftrykslæseren sad, nemlig. Hjem-knappen kommer ikke tilbage, men det gør altså fingeraftrykslæseren - nu bare indbygget i skærmen. Det blive ikke som erstatning for ansigtsgenkendelse, men som et supplement. En anden mulighed, som dog ikke nævnes i rapporten, er at Apple indbygget fingeraftrykslæser i power-knappen på siden af telefonen. Sådan fungerer det på de af Apples iPads, der hverken har hjem-knap eller Face ID.

En anden ting, Bloomberg nævner, er at Apple overvejer at fjerne iPhonens ladeport, og i stedet gå over til 100% trådløs opladning. Belutningen er ikke taget endeligt endnu, men i givet fald, bliver det ikke nødvendigvis alle de nye iPhones, der får denne ændringer, men kun visse af modellerne.

Det forventes, at Apple lancerer årets nye iPhones i september, som de plejer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.