I en lidt spøjs test, der kan ses i videoen nederst i artiklen, vinder Apples nye iPhone 12 over Samsungs Note 20 Ultra. Det der testes er hvor hurtigt de to telefoner er til at åbne en række apps og udføre en række krævende optager. Det hele er automatiseret vi en robotarm med en stylus i hånden, så den menneskelige faktor og reaktionstid er pillet ud af ligningen. Blandt de apps der åbnes er Facebook, Microsoft Word, kamera-appen, flere spil etc. Der renderes også en video i Adobe Rush.

De to kombattanter er Apples iPhone 12 med 6GB RAM og en A14-chip på den ene side og Samsungs Note 20 Ultra med 12GB RAM pg Snapdragon 856-chip.

I første runde, hvor alle apps åbnes og der udføres nogle ting, vinder iPhonen overlegent med 1:41 min mod Note 20 Ultra's 1:55. I anden runde, hvor alle apps åbnes igen (for at teste, hvor godt telefonen kører den i baggrunden), vinder iPhonen igen med 42 sekunder i forhold til 46 sekunder. altså en klar samle sejr til iPhonen.

Selvom testet som sagt er lidt spøjs, for ingen bruger deres telefon på den måde i det daglige, så fortæller den alligevel en del om ydeevnen. Særligt del del, hvor der skal renderes en video, er iPhonen overlegen. Dette til trods for at den kun har den halve mængde RAM sammenlignet med Samsungs telefon.

Det er i øvrigt 20 måneder siden en iPhone sidste gang toppede listen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.