Apple oplyser, at en meget lille procentdel af de iPhone 12 og iPhone 12 Pro'er der er produceret mellem oktober 2020 og april 2021, muligvis kan have lydproblemer på grund af en komponent i modtagermodulet, der muligvis er fejlbehæftet.

Hvis der ikke kommer lyd fra den du taler med på din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro, når du foretager eller modtager opkald, er den derfor muligvis berettiget til gratis service.

Bemærk at iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max ikke er omfattet af problemet og derfor ejheller gratis service

Sådan gør du

Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder vil udføre gratis service på de berettigede enheder.

Oplever du fejlen, kan du besøge Apples hjemmeside (link), hvor der er hjælp til at finde en Apple Authorized Service Provider eller kontakte Apple direkte om problemet.

Hvis din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro har en skade, der medfører, at vi ikke kan gennemføre reparationen, for eksempel en revnet skærm, skal problemet løses, før der kan udføres service. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med den ekstra reparation.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.