Det forventes at Apple lancerer flere nye iPhones til september. De vil alle få understøttelse af 5G, en hurtigere A14-chip samt flere andre forbederinger. Nogle af forbedringer vil kun komme i visse af de nye modeller. Det bliver formodentligt de store Max-modeller, der får de fleste forbedringer.

De seneste rygter peger på mere lagerplads og skærme med højere opdateringsfrekvens.

Mere lagerplads

Over årene har Apple stille og roligt øger mængden af lagerplads i iPhonen i takt med at prisen på de Flash-kredse, der bruges, er faldet. De sidste tre år har Apple dog holdt sig på de samme 64 GB for basismodellen. Nu er der rygter om at det vil blive fordoblet til 128 GB. Derudover vil der kunne fås 256 GB og for nogle modellers vedkommende også 512 GB.

120 Hz-skærm med ProMotion

Der er færre rygter om, at i hvert fald nogle af de nye iPhones vil få en skærm med en hurtigere opdateringsfrekvens end hidtil. Apple vil hæve den fra de nuværende 60 Hz til 120 Hz. Det er samme opdateringsfrekvens som Apple har benyttet i iPad Pro. Skærmens opdateringsfrekvens betyder blandt andet noget for hvor flydende bevægelser vises. Jo højere opdateringsfrekvens jo bedre. Et skifte fra 60 Hz til 120 Hz vil betyde en markant forbedring af billedkvaliteten på iPhonen.

Ligesom i iPaden vil Apple også inkludere ProMotion, som er en Apple-teknologi til at variere skærmens opdateringsfrekvens med. Det vil sige, at skærmen ændrer opdateringsfrekvens i forhold til behovet. Det kunne være at afspilning af video og læsning af tekst kan klares med forskellig opdateringsfrekvens uden at kvaliteten forringes.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.