Der er nyt om årets nye iPhones. Dem der formodentlig kommer til at hedde iPhone 12. Det er erhvervsavisen Bloomberg, der er kommet i besiddelse af de nye informationer fra en kilde, der ikke ønsker sin identitet frem. Kilden oplyser, at der kommer fire nye iPhones - alle med 5G. Der er tale om to pro-modeller og to regulære modeller.

De to pro-modeller vil få en flad ramme med skarpere kanter i rustfrit stål ala de seneste iPads. Det betyder også at selve skærmarealet vil være helt fladt og ikke runde af mod kanterne. Om dette kun gælder pro-modellerne eller det også gælder de to regulære iPhones er uvist.

Ud over en fladere form vil hakket i skærmen øverst, hvor blandt andet kameraet og Face-ID-systemet sidder, blive omtrent en tredjedel mindre end på de nuværende iPhones. Kameraet på bagsiden bliver også anderledes. Blandt andet fordi Apple tilføjer et helt nyt 3D-kamera eller en LIDAR-scanner som de nye iPads har.

Ifølge Bloombers kilde er der risiko for at (i hvert fald nogle af) de nye iPhones bliver et par uger forsinket i forhold til hvornår Apple plejer at lancere dem, men stadig inden for det vindue man vil kune betegne som normalt. Underleverandører har indtil videre dog ikke hørt noget om nogle forsinkelser.

Apples ingeniører rejser til Kina i næste måned for at få lagt det endelige design på iPhone 12 helt fast.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.