Tidligere på måneden udsendte Apple den første betaudgave af iOS 14.5, og i denne er uge er anden udgave af betaen udsendt. iOS 14.5 indeholder flere spændende og nye ting, som for eksempel mulighed for automatisk at låse iPhonen op via Apple Watch, som det kendes fra macOS.

En anden ny ting er, at man nu selv kan vælge, hvilken musiktjeneste der skal bruges, når man beder Siri om at spille en bestemt sang. Indtil nu har Siri altid brugt Apple Music. Dette uanset om man abonnerede på tjenesten eller ej - og uanset om man hellere ville bruge Spotify, Tidal etc. Vil man specifikt afspille en sang via eksempelvis Tidal, skal man specificere det for Siri.

Første gang du beder Siri om at spille en sang i iOS 14.5, vil du kunne vælge, hvilken af dine installerede musiktjenester der skal bruges. Det er kun første gang, du skal vælge. Fremover vil Siri bruge den tjeneste du har valgt. I øjeblikket er funktionen dog ikke helt stabil, og skifter tilbage til Apple Music af og til.

iOS 14.5 er den største opdatering til iOS 14 hidtil. Som sagt er den i beta lige nu. Den forventes lanceret i løbet af foråret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.