Apple har netop udsendt den tredje beta af iOS 14.5. De to første betaer har tegnet et billede af, at det bliver den største opdatering til iOS 14 siden lanceringen. Der er således allerede inkluderet en del nyheder. Det stopper dog ikke her, for Apple har yderligere en nyhed med i denne tredje beta.

Det drejer sig om Find min-appen, hvor Apple nu har aktiveret den tidligere skjulte funktion, hvor man kan spore andre enheder. Det kunne være Beats-hovedtelefoner eller gadgets fra tredjepart. Det er også her de forvente Apple AirTags vil optræde, når eller hvis de bliver lanceret senere på året.

Apple skriver, at man kan tilføje ikke-Apple-produkter til appen, og at tjenesten danner sit eget netværk, så man kan spore sine enheder selvom de ikke er på nettet. I praksis sker det ved at alle folks iPhones danner et fælles netværk. Så man kan få notificeringer om sine ting, hvis bare de er tæt på en andens iPhone.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.