Fra den seneste betaudgave af iOS 13 er der dukket et billede op (se øverst), der afslører at årets nye iPhones bliver lanceret tirsdag den 10. september. Billedet har filnavnet "HoldForRelease", altså noget i retning af "vent på frigivelse" og viser et screenshot at hjemmeskærmen med Kalender-appen indstillet på 10. september.

Det kunne i og for sig betyde hvad som helst, men sidste år blev der fundet et tilsvarende billede med kalenderen indstillet på 12. september - og det var lige præcis denne dato at de nye iPhones blev præsenteret af Apple.

Set i et historisk perspektiv virker datoen også plausibel. Apple plejer nemlig at afholde årets iPhone-event i den anden uge af september og oftest på en tirsdag.

Holder datoen vand, hvilket altså virker overvejende sandsynligt, betyder det formodentligt også at iPhonen kommer i forsalg den 13. september med levering ugen efter altså den 20. september. Da Apple typisk også lancerer en ny udgave af iOS to dage før de nye iPhone lander hos folk, betyder det at iOS 13 bliver frigivet den 18. september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.