Apple har netop frigivet anden beta af iOS 13.6 og den indeholder nogle interessante muligheder for bedre at styre automatiske iOS-opdateringer.

Som det er nu kan man enten installere opdateringer manuelt eller man kan slå automatiske opdateringer til. Gør man det sidste, vil iPhonen hente opdateringen ned på iPhonen i baggrunden og opdatere i løbet af natten, hvis man er på Wi-Fi og iPhonen ligger til opladning. Det er smart nok, da ens iPhone så hele tiden er opdateret uden at man behøver gøre noget som helst.

I iOS 13.6 bliver det muligt at finjustere denne proces en smule. Nu skelnes der nemlig mellem at downloade opdateringen og at installere opdateringen. Det vil sige, at du nu kan få opdateringen hentet automatisk, men selv afgøre om og hvornår den skal installeres. Eller omvendt forhindre at opdateringen bliver hentet automatisk, hvilket eksempelvis er smart, hvis du ikke har så meget plads på iPhonen.

Opdateringen fikser desværre ikke den pågående notifikation, der bliver ved med at komme op indtil man opdaterer.

iOS 13.6 er som sagt i betatest lige nu, så det kræver at du har adgang til disse betaudgaver for at få muligheden.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.