Apple har frigivet iOS 11.4. Det er den 14. opdatering til iOS 11 og første gang siden iOS 8 at Apple lancerer en x.4-opdatering.

Blandt de største nyheder i iOS 11.4 er understøttelse af AirPlay 2. AirPlay 2 er Apples nye streamning-teknologi der understøtter multirumslyd. Det vil sige at man nu kan afspille musik via flere AirPlay-højttalere på samme tid. Du kan læse mere om AirPlay 2 her: AirPlay 2: Hvad er det, hvordan virker det og hvilke enheder understøttes?

Den anden store nyhed er understøttelse af Beskeder i iCloud. Helt grundlæggende betyder det at dine beskeder vil blive synkroniseret mellem dine enheder via skyen. I dag er der ingen synkronisering ud over den indledende. Det vil der komme med Beskeder i iCloud. Her vil beskederne ligge på Apples server og blive synkroniseret til alle enheder. Præcis som vi kender det fra eksempelvis Noter eller iCloud Fotobibliotek. Køber du en ny iPhone og logger ind med din iCloud-konto, vil alle dine beskeder blive synkroniseret med det samme. Man kan med Messages in iCloud frigive plads på sin iPhone ved at lade gamle beskeder ligge udelukkende i skyen.

Derudover indeholder opdateringen en række andre rettelser og ændringer.

iOS 11.4 er tilgængelig son en gratis opdatering på iPhone 5s og nyere samt iPad Air og nyere. Du opdaterer ved at gå ind i Indstilliner > Generelt > Softwareopdatering.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.