I dag, tirsdag, holder Apple det årlige iPhone-event. Eventet starter klokken 19:00 dansk tid, og vi kan forvente at Apple præsenterer iPhone 13, Apple Watch Series 7, nye AirPods samt frigiver iOS 15. Eventet foregår som et rent onlineevent uden tilskuere, men Apple streamer det selvfølgelig, så vi alle kan følge med hjemme der stuerne.

Der er forskellige måder du kan se med på uanset om det sker via din Mac, iPhone, Apple TV eller hvad du nu ellers foretrækker.

Apples egen event-side

Først og fremmest streamer Apple eventet på deres egen hjemmeside. Bare åbn en browser på din favoritenhed og gå ind på https://www.apple.com/apple-events/

Apple TV-appen

Eventet plejer også at blive streamet i Apple TV-appen som findes til Apple TV, iPhone, Mac, visse smartTV etc. I drivende stund ligger der ikke noget i appen, men det kommer formodentligt i løbet af dagen. Hvis ikke, må du følge med via en af de andre to muligheder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.