Apples kommende styresystem til iPhonen og iPaden, iOS 13, indeholder en del nyheder. Det skriver Bloomberg.

iOS 13 vil blandt andet få en såkaldt "dark mode", som vi kender det fra macOS, hvor man selv kan vælge mellem et lyst og et mørkt tema. Det mørke tema skal især gøre det mindre anstrengende for øjnene at bruge sin iOS-enhed om aftenen og natten.

Blandt de mest spændende ting er en helt ny hjem-skærm og forbedringer til filhåndtering. Der kommer også en ny mulighed for faneblade i apps, som vi kender det fra webbrowsere som Safari.

Der kommer også forbedringer til CarPlay og en del iPad-specifikke nyheder er også i vente. Blandt andet er der forlydende om at det bliver muligt at multitaske to vinduer med den samme apps side om side.

For udviklere vil Apple gøre det nemmere at portere apps mellem iOS og macOS.

Ud over dette er der rygter om flere nye Apple tjenester, der i fald de bliver lanceret, selvfølgelig vi blive integreret i iOS 13. Det gælder blandt en TV- og filmtjeneste samt en abonnementstjeneste for magasiner. Der er også rygter om en abonnementsbaseret spiltjeneste.

Billedet øverst er et tidligere konceptbillede og har ikke noget med de konkrete oplysninger at gøre.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.