Amerikanske iPhone- og iPad-ejere med Googles Chromecast, der er en slags Google-alternativ til Apple TV, får nu endelig mulighed for at bruge deres iOS-enhed til at se film på. Google har nemlig lanceret en video-afspiller der kan afspille film og videoer købt i Google Play på en iOS-enhed. Appen giver også mulighed for at streame indholdet til en Chromecast. Chromecast minder om en USB-pind, og tilsluttes ens TV. Via ens enhed, kan man så streame film til Chromecast'en, som vi kender det fra Apple TV.

Tidligere har kun enkelte apps, som Netflix', understøttet stream til Chromecast, mens Google altså har været fraværende på iOS. Det er de ikke længere. I deres nye app får man adgang til allerede købte film, men kan på grund Apples regler om in app-køb, ikke købe indhold- Lidt amputeret er brugeroplevelsen altså stadig på iOS sammenlignet med Android, hvis man er Chromecast-bruger.

Har man en amerikanske iTunes-konto, kan appen hentes gratis her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.