Selvom Apple netop har lanceret årets nye iPhone 13, kan det give god mening, at kigge på andre iPhones, hvis du står og skal have en ny iPhone lige nu. Det gælder eksempelvis sidste års model, iPhone 12, der aldrig har været så billig, som den er nu. Jeg har tjekket den billigste pris en gang om måneden og plottet data ind på en graf, som kan ses på billedet øverst.

Faldet 2.000 kroner i pris

Den billigste pris er omkring 2.000 kroner lavere end den var for mindre end et år siden, da Apple lancerede den til lige knap 7.000 kroner. Nu kan den fås for lige over 5.000 kroner. Det er noget af en besparelse.

Og der er jo tale om præcis samme iPhone, som Apple for omkring 11 måneder siden stod og roste som den mest avancererede nogensinde. Nu er den selvfølgelig blevet overhalet af iPhone 13, men det gør jo ikke iPhone 12 ringere. Og da slet ikke, når man tager prisen med i overvejelsen.

Var det mig, der stod og skulle vælge mellem iPhone 12 og iPhone 13, ved jeg godt hvad jeg ville vælge. Hvad ville du vælge?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.