Produktionen af den kommende iPhone X går langsommere end forventet. Ifølge kilder i Apples logistikkæde skulle der i øjeblikket kun blive produceret 40% af den mængde iPhones som Apple oprindeligt havde planlagt. Det skriver DigiTimes.

Det skulle være det nye TrueDepth-kamera til ansigtsgenkendelse der er flaskehalsen. Det mener i hvert fald analytikeren Ming-Chi Kuo. TrueDepth-kameraet er meget mere avanceret end hvad Apples konkurrenter bruger og tilsvarende vanskeligere at producere i det antal Apple har behov for. Først sidst i oktober skulle produktionen komme op på det planlagte antal.

Kuo forventer at Apple vil sælge 40-50 millioner iPhone X alene i forsalget, der starter den 27. oktober. Kuo regner desuden med at vi skal helt hen i første halvdel af 2018, før der begynder at komme balance i produktion og efterspørgsel.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.