I dag starter forsalget af de sidste to iPhone 12-modeller, nemlig iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max. Leveringen vil ske fra på næste fredag, hvor de to iPhones også vil kunne købes i de fysiske butikker.

Hvis du vil have en iPhone på lanceringsdagen, skal du nok sørge for at sidde klar klokken 14, da ingen ved, hvor hurtigt leveringstiden skrider. Da de to første modeller blev lanceret for et par uger siden, ændrede leveringstiden sig hurtigt til 1-2 uger. Nogle få har stadig ikke modtaget deres iPhone 12, som de bestilte.

Hvor lang leveringstiden ender med at blive, afhænger af hvilken model, farve og kapacitet du bestiller, samt også hvor du bestiller den. Det er umuligt at sige noget fornuftigt om, hvilke farver eller kapaciteter, der bliver nemmest at få fat på hos de enkelte forhandlere. Men helt generelt gælder, at jo hurtigere du får bestilt, desto tidligere får du din nye iPhone.

Kort om iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max er med Apples A14 Bionic-chip den kraftigste smartphone nogensinde. Den har 6,7 tommer Super Retina XDR-skærm, hvilket er den første skærm nogensinde i en iPhone. Der er også et endnu bedre Pro-kamerasystem end det der sidder i den regulære iPhone 12 Pro med ultravidvinkel-, tele- og vidvinkelkameraer samt en LiDAR-scanner. Der er selvfølgelig understøttelse af 5G og MagSafe.

iPhone 12 Pro Max fås med 128 GB, 256 GB og 512 GB i grafitgrå, sølv, guld og stillehavsblå fra 9.699 kroner.

Kort om iPhone 12 mini

iPhone 12 mini kommer med Apple A14-chip, 5G-understøttelse og en lille 5,4 tommer Super Retina XDR-skærm. Kamerasystemet har to objektiver, ultravidvinkel og et nyt vidvinkel. iPhone 12 min understøtter MAgSafe.

iPhone 12 mini fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB i blå, grøn, sort, hvid og rød med vejledende priser fra 6.199 kroner.

Bestilling

Begge telefoner kan bestilles hos Apple (link) eller hos de sædvanlige forhandlere. Salget går som sagt i gang klokken 14.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.