Der kommer flere og flere rygter om, at Apple arbejder på en iPhone, der kan foldes sammen. Senest har vi hørt, at Apple har gennemført tests af to forskellige typer hængselmekanismer med stor succes, men at der endnu ikke er taget beslutning om, hvilken en af dem, der skal arbejdes videre med. En foldbar iPhone er dog ikke lige på trapperne, hvis man skal tro Bloomberg. Den ligger år ude i fremtiden. Faktisk har Apple endnu ikke taget den endelige beslutning i fohold til om den overhovedet kommer.

Ifølge oplysningerne er Apple ikke nået videre end til at teste selve skærmen (og altså det dertilhørende hængselsystem). Der findes ikke engang en regulær prototype på en hel foldbar iPhone i Apples testlaboratorier. Apple har til gengæld debateret forskellige muligheder for skærmstørrelse. En af de muligheder, der er i spil, er en iPhone, der i udfoldet tilstand har en skærm på 6,7 tommer, som iPhone 12 Pro Max har nu. Som sagt har Apple testet to forskellige typer foldemekanisme. Beslutningen er ikke taget, men Apple hælder til et design med "usynlige" hængsler gemt bag et enkelt skærmpanel, der foldes på midten snarere end et design med to separate skærmpaneler, der kobles sammen via synlige hængsler.

Som sagt mener Bloomberg, at en foldbar iPhone er ude i fremtiden. Flere andre producenter, eksempelvis Samsung, har Apple lanceret flere forskellige foldbare telefoner eller tablets de seneste par år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.