I denne uge er der begyndt at dukke en masse oplysninger op om forsinkelser af kommende Apple-produkter. En mulig forsinkelse af årets iPhones med en måneds tid og nye AirPods Pro, der er udskudt til sidst på året, har jeg allerede skrevet om, men det stopper ikke her.

Flere kommende Apple-produkter som en ny, stor udgave af iPhone SE og en ny high end iPAd Pro bliver også forsinket. Ingen af disse to kommer før næste år.

Ny 12,9 tommer iPad Pro forsinket til 2021

United Daily News oplyser, at en ny 12,9 tommer iPad Pro med 5G og Mini-LED-skærm, der skulle være lanceret sidst på året, er forsinket til 2021. Forsinkelsen skyldes at designet af skærmpanelet er ret komplekst og at Apple har opgivet at få det klart i år.

Stor iPhone SE forsinket til 2. halvdel af 2021

Analytikeren Ming-Chi Kuo oplyser at en stor udgave af den nye iPhone SE er forsinket med et halvt års tid. iPhonen skulle være lanceret i første halvdel af 2021 men er nu forsinket til årets sidste halvdel. iPhonen skulle få en skærm på 5,5 til 6,1 tommer og med Touch ID integreret i selve skærmen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.