Der har de sidste par måneder været rygter om, at Apple var på vej med nogle nye AirPods Pro, og at de ville blive lanceret her i løbet af foråret. Nu trækkes der lidt i land. At der skulle være nye AirPods på vej er rigtigt nok, men de kommer ikke foreløbig. Ifølge nye oplysninger har Apple nemlig besluttet at udskyde lanceringen af dem til senere på året. Nærmere bestemt i årets sidste halvdel - eller muligvis endda endnu senere. Det er mediet Digitimes, der citerer en kilde fra Apples forsyningskæde.

Digitimes plejer at være lidt flagrende i deres meldinger, så man skal ikke nødvendigvis tage oplysningen alt for bogstaveligt. Det er eksempelvis ikke mere en en måneds tid siden, at netop Digitimes skrev at produktionen af nye AirPods Pro ville gå i gang i slutningen af marts eller starten af april. Det lader nu til at være forkert.

Til gengæld har flere andre kilder oplyst, at nye AirPods Pro er planlagt til lanceringen sammen med den nye iPhone i september eller oktober. De skulle komme til at hedde "AirPods X". Disse oplysninger passer bedre med Digitimes nye udmelding. Det er dog uklart om det hele tiden har været planlagt at de nye AirPods skulle komme til efteråret, eller om de faktisk er blevet forsinket fordi de var planlagt til en lancering i foråret,