Hver gang Apple lancerer en ny iPhone, er skærmundersøgelsen fra DisplayMate en af de ting, jeg ser frem til. Dr. Raymond M. Soneira fra DisplayMate er nemlig en kapacitet på området og er virkelige grundig i sin analyse og sammenligning med andre enheder. Han giver klar besked om, hvorvidt Apples anprisninger holder vand eller ej. Nu er han allerede klar med sin undersøgelse af skærmen i iPhone 11 Pro Max.

Lad mig bare med det same afsløre at der er roser til Apple. iPhone 11 Pro Max har den bedste skærm nogensinde set i en mobiltelefon. iPhonen sætter ganske enkelt ny rekord for hvor god en skærm kan være. Soneira siger at iPhone 11 Pro Max har "betydeligt bedre skærmydelse end andre konkurrerende smartphones." Betydeligt bedre.

iPhone 11 Pro er altså teknologisk innovation fra absolut øverste hylde. Der findes simpelthen ikke bedre skærme på markedet i dag. Hvis du ser en anmelder skrive noget andet er det på et uoplyst grundlag. Årsagen er blandt andet den ultra præcise teknologi til skærmkalibrering som Apple har udviklet.

Farvegengivelsen kan ikke skelnes fra det perfekte

Der hvor skærmen i iPhone 11 Pro Max virkelig stråler - om man så må sige - er farvegengivelsen. Apple har her altid været i en klasse for sig, men i iPhone 11 Pro Max bliver det taget til nye højder. iPhone 11 Pro Max sætter nemlig ny rekord for hvor god en absolut farvegengivelse der kan opnås. Det er visuelt ikke til at skelne fra det perfekte og skærmen vil næsten helt sikkert være betydeligt end alle andre skærme du har uanset type.

Smartphones bruges typisk på farten i omgivelser med masser af lys. Her er det ekstremt vigtigt at have så høj en lysstyrke som muligt. Lysstyrken målt på hele skærmen sætter ny rekord for OLED-skærme i smarthones. Lysstyrken er omtrent det dobbelte af de fleste andre avancerede smartphones på markedet.

Konklusion: Verdens bedste smartphone-skærm

Jeg ikke vi gennemgå alle detaljere fra den omfattende test her. Du kan selv læse hele testen hos DisplayMate, hvis du vil i dybden.

Men DisplayMates konklusion er klar:

"iPhone 11 Pro Max har en imponerende top-skærm med tæt på lærebogsperfekt kalibrering og ydeevne. Baseret på vores omfattende lab-tests og målinger modtager iPhone 11 Pro Max vores DisplayMate Best Smartphone Display Award og opnår DisplayMates højeste nogensinde A+ bedømmelse ved at give betydeligt bedre skærmydelse end andre konkurrerende Smartphones."

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.